diumenge, 12 d’octubre del 2014

Ressenya La Isla de Susú

Títol: La isla de Susú
Autor: Antonio G. Iturbe
Il·lustrador: Alex Omist
Edició: Edebé, 2014
Pàgines: 96
ISBN: 9788468311722
Edat: de 7 a 11 anys
Nota: ♥♥♥♥

Avui us recomano una nova col·lecció per lectors principiants basada en la filosofia zen, el concepte de slow life i l’ecologia, sempre en clau d’humor!

La Susú se n’ha anat a viure a una illa remota per a complir el seu somni de ser jardinera submarina. En aquesta aventura l’acompanya el Tío Rufus, el lloro més malcarat del món. Allà coneixerà a personatges força curiosos… a l’Illa Marabú un no s’hi avorreix mai!
 
El tàndem d’autor i il·lustrador d’aquesta nova saga,  repeteix després de l’èxit obtingut amb Els casos de l’Inspector Sito,  saga que ha estat venuda a vuit països! Antonio G. Iturbe ens narra una sèrie d’aventures d’una noia intrèpida i independent que aprendrà a obrir la seva ment, a aturar-se a rumiar i sobretot a no deixar-se dur per les aparences, intentant trobar solució als entrebancs que va trobant pel camí respectant la natura. L’autor convida als nens i nenes a reflexionar sobre la diferència entre mirar o simplement veure allò que tenim al davant; o sobre el concepte de perdre el temps de la mà del senyor Zin, uns pensaments que conviden a encetar un debat a l’escola, al club de lectura o a casa i que promet ser d’allò més enriquidor per grans i petits.

Àlex Omist executa a la perfecció el paper d’il·lustrador en aquest títol, tenint en compte el públic al qual es destina, ha elaborat unes il·lustracions molt dinàmiques, modernes, plenes de llum i amb colors alegres. Incorpora també un joc de tipografies amb diverses mides i colors que atorguen a la lectura un atractiu afegit.

De moment s’han publicat els dos primers títols de la col·lecció Un jardín en el fondo del mar y ¡Silencio, se rueda! Per ara només es troben en castellà, confio que apareguin properament també en català, així com passa amb els llibres de l’Inspector Sito. Si més no, és una proposta que cal tenir en compte per els lectors que comencen a llegir pel seu compte, doncs són èxit assegurat!

Llegeix ara el primer capítol


Sílvia Cantos

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada