Podcasts Històries (T10)
Programa 35

Trenta –cinquè i últim programa de la desena temporada, emès el dia 26 de juny de 2019 a l’escriptor Lluís Llort parlant-nos de la seva fantástica novel·la, una dramèdia titulada «Pes mort», i Mireia Martínez presentant una nova secció de Parlem de Còmic.
 


Programa 34

Trenta –quatrè programa de la desena temporada, emès el dia 19 de juny de 2019 a l’advocat i ara també escriptor, Genís Marfà parlant-nos de la seva primera novel·la «Hijos de Berlín» primera part d'una trilogia, i Pepi Bruguera de la Índex de Vilassar de Mar.

 
Programa 33

Trenta –tresè programa de la desena temporada, emès el dia 05 de juny de 2019 amb entrevista a l’escriptor Alejandro Palomas parlant-nos de la seva preciosa novel·la juvenil, «Un secret», i nou bloc de recomanacions de la col·laboradora junior, Aura Casanovas.


 
Programa 32

Trenta –dosè programa de la desena temporada, emès el dia 29 de maig de 2019 amb entrevista a l'escriptora Marta Gracia Pons parlant-nos de les seva darrera novel·la «El olor de los días felices», i Mireia Martínez presentant una nova secció de Parlem de Còmic.

 

Programa 31


Trenta -unè programa de la desena temporada, emès el dia 22 de maig de 2019 amb entrevista a l'escriptora Sílvia Tarragó parlant-nos de la seva darrera novel·la, escrita a quatre mans amb Christian Escribà «L’obrador dels prodigis», i Pepi Bruguera de la Índex de Vilassar de Mar.Programa 30    

Trentè programa de la desena temporada del programa, emès el dia 15 de maig de 2019 amb entrevista al productor musical i escriptor Jordi Campoy parlant-nos de la seva òpera prima, la novel·la titulada "La noia del violoncel", i Judit Bosch de la llibreria Buc de Llibres de Mataró. 

 
Programa 29

Vint-i-novè programa de la desena temporada del programa, emès el dia 08 de maig de 2019 amb entrevista a la directora editorial de Columna Edicions Glòria Gasch, parlant-nos de la seva invisible però imprescindible tasca com a editora, i nou bloc de recomanacions de la col·laboradora junior, Aura Casanovas. 


 

Programa 28

Vint-i-vuitè programa de la desena temporada del programa, emès el dia 24 d'abril de 2019 amb entrevista a l'escriptor Joan de Déu Prats parlant-nos de les seves darreres propostes, publicades a l'editorial Comanegra, "Història mítica del Cap de Creus", "El gran llibre de les criatures fantàstiques de Catalunya" i "El gran llibre dels indrets fantàstics de Catalunya", i Mireia Martínez presentant una nova secció de Parlem de Còmic.

 

Programa 27

Vint-i-setè programa de la desena temporada del programa, emès el dia 17 d'abril de 2019 amb entrevista a l'escriptor Jordi de Manuel parlant-nos de la seva darrera novel·la negra titulada "La barrera", i Pepi Bruguera de la llibreria Índex de Vilassar de Mar.


 

Programa 26

Vint-i-sisè programa de la desena temporada del programa, emès el dia 10 d'abril de 2019 amb entrevista a l'escriptor Toni Cotet parlant-nos de la seva darrera novel·la juvenil, una proposta molt musical titulada "Somnis i Carrers", i Judit Bosch de la llibreria Buc de Llibres de Mataró.


 

Programa 25   

Vint-i-cinquè programa de la desena temporada del programa, emès el dia 03 d'abril de 2019 amb entrevista al periodista i escriptor Joan Botta Orfila parlant-nos de la seva primera novel·la per adults, "Totes les meves veritats", i nou bloc de recomanacions de la col·laboradora junior, Aura Casanovas. 

 

Programa 24

Vint-i-quatrè programa de la desena temporada del programa, emès el dia 27 de març de 2019 amb entrevista a l'escriptora Sílvia Soler parlant-nos de la seva darrera novel·la, una nova meravella anomenada "El fibló", i Pepi Bruguera de la llibreria Índex de Vilassar de Mar.

 
Programa 23

Vint-i-tresè programa de la desena temporada del programa, emès el dia 20 de març de 2019 amb entrevista a l'escriptora Anna Punsoda parlant-nos de la seva opera prima, la novel·la "Els llits dels altres", i Mireia Martínez presentant una nova secció de Parlem de Còmic.
 Programa 22

Vint-i-dosè programa de la desena temporada del programa, emès el dia 13 de març de 2019 amb entrevista a l'escriptor Santi Baró parlant-nos de la seva darrera novel·la basada en fets reals "La filla de la tempesta", i Judit Bosch de la llibreria Buc de Llibres de Mataró.


 
Programa 21


Programa 20

Vintè programa de la desena temporada del programa, emès el dia 27 de febrer de 2019 amb entrevista a l'escriptor Jose Ignacio Valenzuela "el Chascas" presentant-nos la seva novel·la infantil «El meu tiet Patxunguis», i bloc de recomanacions infantils amb la col·laboradora júnior del programa, Aura Casanovas.
 Programa 19

Dinovè programa de la desena temporada del programa, emès el dia 20 de febrer de 2019 amb entrevista a l'escriptor Antoni Real presentant-nos la seva novel·la «Pentimento», i visita de la nostra llibretera de capçalera, Pepi Bruguera de la llibreria Índex de Vilassar de Mar.


Programa 18

Divuitè programa de la desena temporada del programa, emès el dia 13 de febrer de 2019 amb entrevista a la directora editorial Noemí Mercadé parlant-nos de la celebració de l’aniversari dels 30 anys de l’editorial Combel, i Judit Bosch de la llibreria Buc de Llibres de Mataró.Programa 17

Dissetè programa de la desena temporada del programa, emès el dia 06 de febrer de 2019 amb entrevista a l'escriptor Àngel Burgas presentant-nos la seva novel·la juvenil «Tots estimem l’Emma», i bloc de recomanacions infantils amb la col·laboradora júnior del programa, Aura Casanovas.

 
Programa 16

Setzè programa de la desena temporada del programa, emès el dia 30 de gener de 2019 amb entrevista a l'escriptora Núria Parera presentant-nos la seva delicada novel·la juvenil però perfecta per a tots els públics «La maleta», i Pepi Bruguera de la llibreria Índex de Vilassar de Mar.Programa 15

Quinzè programa de la desena temporada del programa, emès el dia 23 de gener de 2019 amb entrevista a l'escriptora Maria Carme Roca presentant-nos la seva darrera novel·la guardonada amb el Premi Prudenci Bertrana «El far», i Mireia Martínez presentant una nova secció de Parlem de Còmic.
Programa 14

Catorzè programa de la desena temporada del programa, emès el dia 16 de gener de 2019 amb entrevista a l'escriptora Laia Aguilar presentant-nos la seva darrera proposta, una fantàstica novel·la juvenil que gira al voltant d'una noia lluitadora que no ho ha tingut gens fàcil a la vida: «Juno».Programa 13

Tretzè programa de la desena temporada del programa, emès el dia 09 de gener de 2019 amb entrevista a l'escriptora Cinta Arasa presentant-nos la seva darrera proposta, l'àlbum il·lustrat «La Paraula Màgica», i Judit Bosch de la llibreria Buc de Llibres de Mataró.

 

Programa 12

Dotzè programa de la desena temporada del programa, emès el dia 19 de desembre de 2018 amb entrevista a l'escriptora Gemma Lienas presentant-nos dos dels seus darrers treballs, la novel·la «El fil invisible» i la novel·la infantil «Jo, en Watson i l'armari de la Jacqueline», i Mireia Martínez presentant una nova secció de Parlem de Còmic.

 


Programa 11

Onzè programa de la desena temporada del programa, emès el dia 12 de desembre de 2018 amb entrevista a l'escriptora Care Santos presentant-nos la seva novel·la «Tot el bé i tot el mal», i bloc de recomanacions infantils amb la col·laboradora júnior del programa, Aura Casanovas.

Programa 10

Desè programa de la desena temporada del programa, emès el dia 21 de novembre de 2018 amb entrevista a l'escriptora Fúlvia Nicolás presentant-nos la seva òpera prima, la novel·la «Tres hiverns a Londres», , i Pepi Bruguera de la llibreria Índex de Vilassar de Mar.


Programa 9

Novè programa de la desena temporada del programa, emès el dia 14 de novembre de 2018 amb entrevista a l'escriptora i il·lustradora Rocío Bonilla presentant-nos les seves darreres propostes, els àlbums il·lustrats «Germans», «El meu ós gran, el meu ós petit i jo» i els llibres per a pre lectors «Què és aquesta panxa?» i «Anem a dormir», i Judit Bosch de la llibreria Buc de Llibres de Mataró.
Programa 8

Vuitè programa de la desena temporada del programa, emès el dia 07 de novembre de 2018 amb entrevista a l'escriptora Rocío Carmona presentant-nos la seva novel·la «Lo que sucedió cuando me rompiste el corazón», i Mireia Martínez presentant una nova secció de Parlem de Còmic.

Programa 7


Setè programa de la desena temporada del programa, en motiu de la celebració de la Castanyada/ Halloween, emès el dia 31 d'octubre de 2018 amb entrevista a l'escriptor Ricard Ruiz Garzón presentant-nos el seu assaig «Mary Shelley i el monstre de Frankenstein».


Programa 6


Sisè programa de la desena temporada del programa, emès el dia 24 d'octubre de 2018 amb entrevista a l'escriptora Maite Carranza presentant-nos la seva novel·la juvenil «Una bala per al record», Marc Moreno presentant un nou avançament del festival Vilassar de Noir i Aura Casanovas amb un nou bloc de recomanacions infantils.

 


Programa 5

Cinquè programa de la desena temporada del programa, emès el dia 17 d'octubre de 2018 amb entrevista a l'escriptora Maria Escalas presentant-nos la seva novel·la «Sara i els silencis», Marc Moreno presentant un nou avançament del festival Vilassar de Noir i Mireia Martínez amb una nova edició del Parlem de Còmic.
Programa 4

Quart programa de la desena temporada del programa, emès el dia 10 d'octubre de 2018 amb entrevista a l'escriptora Raquel Gámez Serrano presentant-nos la seva novel·la «No diguis res», i Marc Moreno presentant un nou avançament del festival Vilassar de Noir.

Programa 3

Tercer programa de la desena temporada del programa, emès el dia 03 d'octubre de 2018 amb entrevista a l'escriptor Vicenç Llorca presentant-nos la seva novel·la «Aquell antic missatge de l'amor», visita de la nostra llibretera de capçalera, Pepi Bruguera de la Llibreria Índex de Vilassar de Mar i Marc Moreno presentant un avançament del festival Vilassar de Noir.
Programa 2

Segon programa de la desena temporada del programa, emès el dia 26 de setembre de 2018 amb entrevista a l'escriptora Núria Pradas presentant-nos la seva novel·la juvenil «Comptant núvols» 
i visita Marc Moreno presentant un avançament del festival Vilassar de Noir.

Programa 1

Primer programa de la desena temporada del programa, emès el dia 19 de setembre de 2018 amb entrevista a l'escriptora Muriel Villanueva presentant-nos la seva novel·la juvenil «Rut Sense Hac» guardonada amb el Premi Carlemany per al Foment de la Lectura, i visita Marc Moreno presentant un avançament del festival Vilassar de Noir.

1 comentari: