Podcasts Històries (T9)
Programa 30

Trentè programa de la novena temporada del programa, emès el dia 27 de juny de 2018 amb entrevista a l'escriptor Alejandro Palomas presentant-nos la seva novel·la «Un amor» guardonada amb el Premi Nadal, i visita de la nostra llibretera de capçalera, Judith Bosch de la llibreria Buc de Llibres de Mataró.Programa 29

Vint-i-novè programa de la novena temporada del programa, emès el dia 20 de juny de 2018 amb entrevista a l'escriptor Ricardo Alcántara presentant-nos la seva darrera novel·la infantil «Nasario» , i visita de la nostra col·laboradora junior, Aura Casanovas amb les seves recomanacions infantils.
Programa 28

Vint-i-vuitè programa de la novena temporada del programa, emès el dia 13 de juny de 2018 amb entrevista a l'escriptora Tània Juste presentant-nos el nou treball, la novel·la «Passatge al nou món», també tenim la Mireia Martínez que torna amb la seva secció Parlem de Còmic.

Programa 27

Vint-i-setè programa de la novena temporada del programa, emès el dia 30 de maig de 2018 amb entrevista a l'il·lustrador Roger Olmos presentant-nos el seu darrer àlbum il·lustrat «Lucía», i visita de la nostra llibretera de capçalera, Pepi Bruguera de la Llibreria Índex de Vilassar de Mar.Programa 26

Vint-i-sisè programa de la novena temporada del programa, emès el dia 16 de maig de 2018 amb entrevista a l'escriptor Xavier Gual presentant-nos la seva darrera novel·la juvenil «La noia de la caravana», i visita de la nostra comiquera, Mireia Martínez, amb una nova edició del Parlem de Còmic.

Programa 25

Vint-i-cinquè programa de la novena temporada del programa, emès el dia 09 de maig de 2018 amb entrevista a l'escriptora Care Santos presentant-nos les seves darreres novel•les «Mitja vida» i «50 coses sobre mi», i visita de la nostra col•laboradora junior, Aura Casanovas amb les seves recomanacions infantils.
Programa 24

Vint-i-quatrè programa de la novena temporada del programa, emès el dia 2 de maig de 2018 amb entrevista a l'editora Inês Castel-Branco i la il·lustradora Maria Beitia, presentant-nos el nou segell editorial infantil «AKIARA Books», també tenim la Mireia Martínez que torna amb la seva secció Parlem de Còmic.
Programa 23

Vint-i-tresè programa de la novena temporada del programa, emès el dia 25 d'abril de 2018 amb entrevista a l'escriptor xilè José Ignacio Valenzuela "Chascas", presentant-nos la seva proposta infantil «La iaia no hi toca», també tenim un bloc de recomanacions de novel·la.


 


 Programa 22

Vint-i-dosè programa de la novena temporada del programa, emès el dia 18 d'abril de 2018 amb entrevista a l’escriptora Sílvia Tarragó presentant-nos el seu darrer treball, una faula de Sant Jordi titulada «L’amor i la lectura», també ens visita la nostra llibretera de capçalera Pepi Bruguera de la llibreria Índex de Vilassar de Mar.Programa 21

Vint-i-unè programa de la novena temporada del programa, emès el dia 11 d'abril de 2018 amb entrevista a la periodista i escriptora Marta Romagosa presentant-nos el seu nou recull de contes «22 homes i un desig», també ens visita la nostra llibretera de capçalera Pepi Bruguera de la llibreria Índex de Vilassar de Mar.
Programa 20

Vintè programa de la novena temporada del programa, emès el dia 4 d’abril de 2018 amb entrevista a l'escriptora Núria Pradas presentant-nos la seva novel•la «L’aroma del temps», i visita de la nostra col•laboradora junior, Aura Casanovas amb les seves recomanacions infantils.

Programa 19

Dinovè programa de la novena temporada del programa, emès el dia 21 de febrer de 2018 amb entrevista a l'escriptora Meritxell Martí i l'il·lustrador Xavier Salomó presentant-nos els seus darrers treballs infantils «Baby pop», «Bon dia», «Bona nit» i «Un sopar de por».
Programa 18

Divuitè programa de la novena temporada del programa, emès el dia 14 de febrer de 2018 amb entrevista a l'escriptora Blanca Busquets presentant-nos la seva novel·la «La fugitiva», i visita de la nostra col·laboradora junior, Aura Casanovas amb les seves recomanacions infantils.
Programa 17

Dissetè programa de la novena temporada del programa, emès el dia 07 de febrer de 2018 amb entrevista a la periodista Sònia Mestre presentant-nos el diari infantil «Bitxos», també ens visita la nostra llibretera de capçalera Pepi Bruguera de la llibreria Índex de Vilassar de Mar.
Programa 16

Setzè programa de la novena temporada del programa, emès el dia 31 de gener de 2017 amb entrevista a l'escriptor Jordi Puntí presentant-nos el seu recull de contes «Això no és Amèrica», i visita de la nostra col·laboradora junior, Aura Casanovas amb les seves recomanacions infantils.
Programa 15

Quinzè programa de la novena temporada del programa, emès el dia 24 de gener de 2017 amb entrevista a l'escriptor Víctor del Árbol presentant-nos la seva novel·la «Por encima de la lluvia», i visita de la nostra llibretera de capçalera, Judith Bosch de la llibreria Buc de Llibres de Mataró.Programa 14

Catorzè programa de la novena temporada del programa, emès el dia 17 de gener de 2017 amb entrevista a l'escriptora Anna Manso presentant-nos la seva novel·la juvenil «Cor de cactus», i visita de la nostra col·laboradora junior, Aura Casanovas amb les seves recomanacions infantils.
Programa 13

Tretzè programa de la novena temporada del programa, emès el dia 20 de desembre de 2017 amb entrevista a la il·lustradora Raquel Gu presentant-nos el seu llibre «Estic estupenda!», també ens visita la nostra llibretera de capçalera Pepi Bruguera de la llibreria Índex de Vilassar de Mar.
Programa 12

Dotzè programa de la novena temporada del programa, emès el dia 13 de desembre de 2017 amb entrevista a l'escriptor Ricard Ruiz Garzón presentant-nos la seva novel·la escrita a quatre mans amb Salvador Macip «Herba Negra», i visita de la nostra col·laboradora junior, Aura Casanovas amb les seves recomanacions infantils.
Programa 11

Onzè programa de la novena temporada del programa, emès el dia 29 de novembre de 2017 amb entrevista al tàndem d'autors format per Jaume Copons i Liliana Fortuny presentant-nos el darrer títol de la seva col·lecció L'Agus i els Monstres, «Bon Nadal, estimats monstres!», també ens visita la nostra llibretera de capçalera Pepi Bruguera de la llibreria Índex de Vilassar de Mar.
Programa 10

Desè programa de la novena temporada del programa, emès el dia 22 de novembre de 2017 amb entrevista a l'escriptor Roger Bastida presentant-nos la seva novel·la «La mirada de la sargantana», i visita de la nostra col·laboradora junior, Aura Casanovas amb les seves recomanacions infantils.

Programa 9

Novè programa de la novena temporada del programa, emès el dia 15 de novembre de 2017 amb entrevista a l'escriptora Bea Cabezas presentant-nos la seva novel·la «La nit abans», i visita de la nostra llibretera de capçalera Judit Bosch de la llibreria Buc de Llibres de Mataró.
Programa 8

Vuitè programa de la novena temporada del programa, emès el dia 08 de novembre de 2017 amb entrevista a l'editor José Díaz en presentant-nos l'associació d'editorials independents «àlbum BARCELONA», i visita de la nostra llibretera de capçalera Judit Bosch de la llibreria Buc de Llibres de Mataró.

Programa 7

Setè programa de la novena temporada del programa, emès el dia 1 de novembre de 2017 amb entrevista a l'escriptor Jesús Lana presentant-nos la seva novel·la debut «La germana gran», i entrevista a Marc Moreno, comissari del festival Vilassar de Noir, que presenta la segona edició del certamen que es celebrarà els propers dies 10, 11 i 12 de novembre de 2017 a Vilassar de Mar.Programa 6

Sisè programa de la novena temporada del programa, emès el dia 25 d'octubre de 2017 amb entrevista a l'escriptora Susana Peix presentant-nos les seves novetats, l'àlbum il·lustrat titulat «La clau» i la col·lecció «BDQ», també ens visita la nostra llibretera de capçalera Pepi Bruguera de la llibreria Índex de Vilassar de Mar.
Programa 5

Cinquè programa de la novena temporada del programa, emès el dia 18 d'octubre de 2017 amb entrevista als escriptors Susana Hernández i Biel Cussó presentant-nos les seves novel·les «Males decisions» i «Sang freda», també noves propostes de la col·laboradora júnior del programa, l'Aura Casanovas que ens proposa una tria de novetats infantils de Kalandraka.
Programa 4

Quart programa de la novena temporada del programa, emès el dia 11 d'octubre de 2017 amb entrevista a l'escriptor Víctor Alexandre presentant-nos la seva novel·la, «Els amants de la rambla del Celler» i, visita de la nostra llibretera de capçalera Judit Bosch de la llibreria Buc de Llibres de Mataró.
Programa 3

Tercer programa de la novena temporada del programa, emès el dia 04 d'octubre de 2017 amb entrevista a l'escriptora Sílvia Tarragó presentant-nos el seu llibre, «T'ho donaré tot» i, noves propostes de la col·laboradora júnior del programa, l'Aura Casanovas que ens parla de la Setmana del Llibre en Català.Programa 2

Segon programa de la novena temporada d'Històries, emès el dia 27 de setembre de 2017 amb entrevista a l'escriptora Glòria Sabaté presentant-nos la seva novel·la «La filla de Lilith» i, visita de la nostra llibretera de capçalera, Pepi Bruguera de la llibreria Índex de Vilassar de Mar.
Programa 1

Primer programa de la novena temporada d'Històries, emès el dia 20 de setembre de 2017 amb entrevista a l'escriptora Laia Aguilar presentant-nos la seva darrera novel·la «Wolfgang» i, visita de la col·laboradora júnior, l'Aura Casanovas amb una interessant proposta de llibres sense mots.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada