dimecres, 28 de gener del 2015

Bloc de notícies // Parlem de Còmic, 21 de gener de 2015

Per Mireia Martínez

Bloc de notícies // Parlem de Còmic, 21 de gener de 2015 
A Parlem de Còmic volem que estigueu ben informats. Per aquest motiu estrenem una minisecció on us destacarem notícies, festivals, premis, exposicions... Tot allò que pugui ser del vostre interès per a gaudir d’aquest art que tant ens agrada. 

Exposició d’originals de la novel·la gràfica La princesa de hielo 
Coincidint amb el festival Bcnegra 2015, del 30 de gener al 14 de febrer la Casa del Libro (Rbla. de Catalunya, 37) acull l’exposició dels dibuixos originals de la novel·la gràfica La princesa de hielo de Léonie Bischoff i Olivier Bocquet, basada en la novel·la d’èxit internacional de l’escriptora sueca Camila Läckberg. 
La novel·la gràfica La princesa de hielo arriba a les llibreries el 23 de gener de la mà d’Ediciones Maeva. 
La princesa de hielo
Del 30 de gener al 14 de febrer
Casa del Libro
Rambla de Catalunya, 37. Barcelona 

De dilluns a dissabte, de 9.30 a 21.30 h 


Chucrut, VIII Premi Internacional de Novel·la Gràfica Fnac-Salamandra Graphic




Ana Sainz Quesada (Palma de Mallorca, 1990) ha guanyat el VIII Premio Internacional de Novela Gráfica Fnac-Salamandra Graphic amb l’obra Chucrut. El segell Salamandra Graphic publicarà aquest títol el novembre de 2015.
El premi, amb una dotació econòmica de 10.000 , ha comptat amb la participació de 115 projectes d’artistes nacionals i internacionals.
En l’edició anterior el premi va recaure en la novel·la gràfica Inercia d’Antonio Hitos.


“Chucrut es la historia de Sara, una joven que realiza su período de residencia artística en un reputado taller de grabado en Alemania poco después de la muerte de su padre. Se aloja en casa de una mujer simpática y afable, pero no tarda en descubrir que su casera tiene costumbres muy extrañas, como levantarse todas las noches y encerrarse en el sótano, desde donde se oyen ruidos extraños. Una noticia publicada en el periódico sobre la desaparición de varios cadáveres de la Facultad de Medicina hará que Sara comience a mezclar realidad y fantasía, y desconfíe de su casera.” 




42è Festival Internacional de la Bande Desinée d’Angoulême

Del 29 de gener a l’1 de febrer de 2015 
De 10 a 19 h 
http://www.bdangouleme.com/1,accueil 



Com cada any tots els amants del novè art tenim una de les cites ineludibles per excel·lència: el Festival Internacional de la BD, ANGOULÊME. Una oportunitat per a descobrir nous talents, conèixer les novetats del sector i deixar-nos endur per la màgia del còmic.

La Biblioteca Ignasi Iglésias - Can Fabra, especialitzada en còmic, ens ofereix una guia de lectura per a capbussar-nos en l’edició d’enguany. Ens fa un resum de la competició oficial i les obres nominades, les exposicions temàtiques, així com el recull dels guanyadors de l’any passat. 

Mireia Martínez

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada