dimecres, 3 de juliol del 2013

Ressenya Jocs per al cotxe / Jocs per a la platja

Títol: Jocs per al cotxe / Jocs per a la platja
Autor: Àngels Navarro
Il·lustracions: Núria Altamirano
Edició: Estrella Polar, 2013
Pàgines: 32
ISBN1: 9788499329918

ISBN2: 9788499329925

Edat: de 5 a 8 anys
Nota: ♥♥♥♥


Avui us recomano dues propostes amb les que els més petits gaudiran de les llargues jornades estiuenques, dos llibres-joc perfectes per ajudar a que els infants associïn els llibres amb estones lúdiques.

L’estiu és una època en la qual sovint emprenem viatges, més llargs o més curts, trajectes que en ocasions, als infants se’ls fan molt pesats, els títols que avui us recomano són perfectes per evitar moments tan terribles com els clàssics “...quan falta per arribar?”. Per una banda tenim «Jocs per al cotxe» un llibre d’activitats que inclou petits jocs d’enginy, trencaclosques, buscar les diferències, laberints i d’altres relacionades amb els mitjans de transport. Per altra banda trobem «Jocs per a la platja» novament amb una col·lecció de senzills jocs d’enginy, sopes de lletres, sèries, enigmes i d’altres relacionades amb elements relacionats amb l’estiu.


El format amb què se’ns presenten aquests dos llibres està estudiadament pensat i realitzat per les matusseres maneres infantils, és a dir, realitzats en cartoné amb pàgines satinades que permeten que els nens facin els jocs amb el retolador que ve junt amb cada llibre, i en acabat esborrar-ho tot deixant-los a punt per tornar a jugar. Amb un disseny original i atractiu, de mida reduïda que facilita l’emportar-se’ls a qualsevol lloc sense ocupar gaire espai.


L’autora, Àngels Navarro, és llicenciada en psicologia i especialitzada en teràpia a partir del joc. La seva professió, lligada al seu interès pel camp del desenvolupament de la ment, l’han duta a la seva ocupació actual: els jocs d’enginy. Ha estat col·laboradora de la secció de passatemps d’El Periódico de Catalunya i d’altres publicacions durant molts anys. El seu primer llibre va sortir l’any 2003 i, a hores d’ara, ja és autora de més de 60 títols!

Ja ho sabeu tan si marxeu de vacances com si us quedeu a casa, us recomano que com a mínim us feu amb una d’aquestes dues propostes, us garanteixen estones d’entreteniment per als més petits (i de relax per a vosaltres!!).

Sílvia Cantos


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada