dijous, 9 de maig del 2013

My little book box by Boolino



My little book box
Capsa regal

♥♥♥♥♥



Tot està inventat. Cert, ara bé, hi ha persones que tenen la capacitat de unir idees, transformar productes, transmetre sensacions i amagalgamar-ho tot en forma d’una idea innovadora i atractiva, els amics de Boolino ho han fet i ens ho presenten en forma de My little book box, una capsa ideal per regalar que proposa una nova manera de veure la literatura infantil.

Sempre he estat una ferma defensora de la literatura infantil ja que considero que si aconseguim enamorar els nens i nenes dels contes i les històries, i no només que els agradi escoltar al pare o la mare explicant-los un conte, no, em refereixo a que gaudeixin amb els llibres, que els considerin una part imprescindible dels seus tresors més estimats. I això, com s’aconsegueix? Amb un mirall. Nosaltres som el seu mirall, si veuen que nosaltres ens emocionem, riem, gaudim amb les històries, ells també ho faran, inicialment, potser només per imitar-nos, però amb el temps, cauran irremeiablement encisats per la literatura, no endebades amb ella descobriran móns, personatges i llocs fantàstics, estranys, divertits, increïbles, cal seguir?


Però de quina manera aconseguim aquest enamorament? Doncs una idea tan senzilla com extraordinàriament pràctica és la que ens presenta Boolino «My little book box», una capsa regal que inclou un llibre, una guia de lectura amb idees per “llegir” aquest llibre de múltiples maneres, activitats lúdiques, divertides (incloent el material necessari per realitzar-les) i una sorpresa. A més aquesta capsa podem comprar-la de forma ocasional o bé subscriure’ns i rebre’n una diferent cada mes a un preu realment assequible, a més la capsa, amb el seu contingut, s’adapta a l’edat del nen o nena a qui es dirigeixi d’un barem de 0 a 7 anys.



Sincerament, m’encanta la idea, la presentació és impecable i el contingut està molt ben treballat, no cal dir a més que com experts en literatura infantil els responsables del disseny han sabut triar títols molt interessants que donen molt de joc. Es tracta d’una proposta genial, que gaudiran tant grans com petits, que proporcionarà estones magnífiques per compartir i aconseguir l’enamorament del qual us parlava, no ho dubteu, regaleu als vostres nens i nenes una d’aquestes capses i comproveu vosaltres mateixos el que us dic, triomfareu!

Sílvia Cantos

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada