dissabte, 27 d’octubre del 2012

Ressenya No està escrit a les estrelles

Títol: No està escrit a les estrelles 
Autor: John Green
Traductor: Laia Font Mateu 
Edició: Fanbooks, 2014
Pàgines: 300
ISBN: 9788415745792
Edat: a partir de 12 anys
Nota:♥♥♥♥♥


Tot i l’evident duresa del tema que tracta, aquesta novel·la ens presenta una entranyable història sobre com aprofitar la vida al màxim, gaudir dels qui més estimes, estimar fins que no puguis més i, sobretot, viure.

Tot i que la medicina ha aconseguit reduir el tumor i li ha regalat uns anys més de vida, la Hazel segueix sent una malalta terminal. El seu final sembla que ja està escrit. Però l’aparició d’Augustus Waters al grup de suport de nois amb càncer canvia radicalment la seva vida. A tots dos els agradaria gaudir de vides més corrents. Alguns dirien que no han nascut amb estrella, que el seu món és injust. Però el cert és que la Hazel i en Gus són dos adolescents absolutament conscients que no hi ha temps per a lamentacions, perquè ens agradi o no, només existeix l’avui i l’ara.

Aquesta novel·la constitueix la descoberta al nostre país de John Green, aquest jove autor d’Indianapolis és autor de novel·les juvenils de gran èxit als Estats Units, i reconegut sobretot per ser un dels germans del canal vlogbrothers del Youtube, que compta amb més de 7.000.000 de subscriptors. Després de llegir-lo, vaig creuar els dits confiant que les editorials de casa nostra s’animessin a seguir publicant títols d’aquest excel·lent autor, per això ha estat una autèntica alegria conèixer la notícia que des del segell Fanbooks han contractat la nova novel·la, que espero ressenyar-vos aquí mateix en breu. 

Resumint, aquesta novel·la sincerament us ho dic, t’emociona, t’estremeix i et fa sentir feliç de ser viu.

Us deixo el vídeo al trailer de la pel·lícula que en poques setmanes podrem veure a tots els cinemes, però si em permeteu una recomanació (dins de la pròpia recomanació), llegiu el llibre primer!! ;-)  




Sílvia Cantos

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada