dilluns, 7 de desembre del 2015

Una de pirates!

Títol Col·lecció: El Pirata Pol
Autor: Rose Impey
Il·lustrador: Nathan Reed
Traductor: Jordi Vidal
Edició: Baula, 2015
Pàgines: 32
ISBN: 9788415975557
Edat: de 5 a 8 anys
Nota: ♥♥♥♥
Preu: 7,30€ cadascun

Avui us recomano una nova col·lecció destinada als nens que comencen a llegir sols, una proposta fantàstica, amb aventures, pirates i molt d’humor, embarca’t amb el Pirata Pol!

A bord del Perleta, en Pol, l’àvia Peg, el lloro Pierre i el gos Babord, viuran una rera l’altra, aventures extraordinàries, topant sempre amb un parell de bucaners trapessers, l’Ossos i en Calavera, que miren de fer-los la guitza tant com poden, això sí, tot el que aconseguiran és fer riure al lector amb els seus fracassos i les divertides expressions que contínuament apareixen “arengades salades!”, “meduses saltadores!”, “tonyines i sardines!”.

Un missatge dins una ampolla, uns pares segrestats i un jove pirata que ganes d’anar a l’escola no en té gaires, però set d’aventures moltes! Una epopeia amb un monstre gros com una balena que ens congelarà de por! Un mapa del tresor i uns taurons assetjant. Un cofre ple d’ossos que poden esdevenir una maledicció en alta mar. I moltes

Cadascuna de les peripècies d’aquest jove pirata amb la seva àvia, es converteixen en una narració fantàstica. Històries breus, amb molt de ritme i acció, on no hi manca mai una pinzellada d’humor i, on allò que la unió fa la força és una màxima, tots i cadascun dels membres d’aquesta peculiar tripulació són imprescindibles. A més les il·lustracions que donen vida a aquestes pàgines, són un gran encert, segueixen el mateix to del text i resulten agradables i divertides. Per tot plegat, estic convençuda que aquests llibres faran les delícies dels lectors que s’hi capbussin!


Sílvia Cantos

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada