dijous, 27 de febrer del 2014

Ressenya La màquina de les pessigolles


Títol: La màquina de pessigolles
Autor: Elisenda Queralt
Il·lustrador: Roger Olmos
Edició: La Galera, 2014
Pàgines: 32
ISBN: 9788424651619
Edat: de 4 a 8 anys
Premi Hospital Sant Joan de Déu 2013
Nota: ♥♥♥♥


Avui us recomano un àlbum il·lustrat divertidíssim, una història sorprenent per la que poso les mans al foc quan afirmo amb absolut convenciment que sé que us agradarà.

En Pere Totselsgustos, venedor espacial, es frega les mans: ha trobat un planeta on vendre la màquina de pessigolles. Al Planeta de les Mans la Mà Alcaldessa porta amb  mà de ferro el govern, i no deixa que les mans esquerranoses i les dretanes arribin a les mans. Ni deixa que la Mà Foradada fiqui les grapes als estalvis de l’ajuntament. I encarrega a les Manetes que ho arreglin tot... Picaran de mans, amb l’oferta d’en Pere? O el venedor haurà de marxar amb les mans buides?

Les frases fetes, són sense excusa possible, un punt a treballar al currículum escolar de primària i, en ocasions, el professorat no acaba de trobar una manera que a més de didàctica sigui lúdica per als nens i nenes, amb La màquina de pessigolles, els acaba de caure un regal a les mans. Una lectura senzilla i amena en la que amb gran destresa l’autora juga amb les frases fetes sobre mans creant una història delirant amb un rerefons molt entranyable que la fa ben digne del guardó rebut.

I qui millor que Roger Olmos per donar vida a una història com aquesta! Les il·lustracions esbojarrades i plenes de color i expressivitat són el complement perfecte a aquestes pàgines, que faran les delícies dels més petits i sorprendran als grans a parts iguals.

Amb la mà al cor us recomano que no deixeu passar la ocasió de descobrir aquest conte, somriure garantit de principi a fi! 

Sílvia Cantos


1 comentari:

  1. Thanks for sharing, nice post! Post really provice useful information!

    FadoExpress là một trong những top công ty chuyển phát nhanh quốc tế hàng đầu chuyên vận chuyển, chuyển phát nhanh siêu tốc đi khắp thế giới, nổi bật là dịch vụ gửi hàng đi nhậtgửi hàng đi pháp uy tín, giá rẻ

    ResponElimina