dimecres, 12 de febrer del 2014

Ressenya Què hi ha per sopar?


Títol: Què hi ha per sopar?
Autor: Claire Freedman
Il·lustrador: Nick East
Edició: Beascoa, 2014
Pàgines: 32
ISBN: 9788448837815
Edat: De 5 a 8 anys

Nota: ♥♥♥♥



L’àlbum il·lustrat que us presento avui és una divertidíssima història protagonitzada per una colla d’animals de la granja d’allò més astuts...

Una guineu de ciutat arriba al camp per primera vegada i té mooolta gana!  «Què hi ha per sopar?», és pregunta amb salivera. Els animals de la granja, espantats, ideen un pla sorprenent i esbojarrat per ensarronar-la. Però, com es pot enganyar una guineu de ciutat?

He comentat en múltiples ocasions en aquest bloc la meva convicció que la tria dels títols que acostem als infants, sobretot a aquells que comencen a descobrir el gust per la lectura, és essencial, una bona història pot ser determinant a l’hora d’enganxar un nen/a als llibres, és per això que quan arriben a les meves mans títols com aquest «Què hi ha per sopar?» em sento immensament feliç ja que els autors, il·lustradors i editors ens faciliten molt la feina als prescriptors.


La proposta que avui us presento és una divertida història protagonitzada per una colla d’animals que davant una terrible amenaça aguditzen el seu enginy elaborant una estratègia genial que portarà a la guineu a topar-se amb un ànec que segons sembla és una vaca, això sí, una mica escarransida, o amb una gallina que resulta ser un cavall, que el faran dubtar tant que haurà de consultar el seu llibre de receptes per comprovar si se’ls pot menjar o bé li provocaran una indigestió.


Fantàstic treball de Claire Freedman que amb gran imaginació ha ideat un transformisme animal, que provocarà rialles a dojo, a més l’estil caricaturesc i irreverent de les il·lustracions fabuloses de Nick East del que us animo a visitar la seva web i gaudir amb el seu magnífic treball, són el millor complement, aquest anglès sembla dotat per crear il·lustracions molt dinàmiques i divertides que faran riure a cor què vols a petits i grans.

No ho dubteu pas i...devoreu-lo!!! XD

Sílvia Cantos

2 comentaris:

  1. Sense necessitat de llegir-lo ja es veu pels teus comentaris que aquest llibre promet. Ja l'he recomanat als meus cercles.
    Gràcies per les teves ressenyes. Les trobo sempre molt encertades.

    August Garcia

    ResponElimina