dimecres, 6 de novembre del 2013

Ressenya Mamá te quiero / Papá te quiero


Títol: Mamá te quiero
Autor: Benoit Marchan
Il·lustrador: Soledad Bravi
Edició: Océano Travesía, 2012
Pàgines: 70
ISBN: 9786074008241
Edat: A partir de 3 anys
Nota: ♥♥♥♥


Títol: Papá te quiero
Autor: Benoit Marchan
Il·lustrador: Soledad Bravi
Edició: Océano Travesía, 2012
Pàgines: 70
ISBN: 9786074008210
Edat: A partir de 3 anys
Nota: ♥♥♥♥


Avui us recomano dos títols que són alhora cadascun d’ells, cinc mini llibres per compartir amb els nens i nenes que donen molt de joc i amb els que els pares descobriran com els estimen els seus fills i filles.

Amb una coquetona presentació en forma de capseta, aquests mini llibres mostren de quines maneres poden estimar els fills als seus pares. Bojament, apassionadament, molt, poc o gens. Cada títol explora de manera entranyable i senzilla els sentiments que mouen els nens i nenes i és que clar no ens estimen igual els nostres fills quan els obliguem a menjar la verdura, que quan els expliquem un conte; quan els renyem o quan juguem amb ells; quan els fem callar o quan ens els mengem a petons. Aquests petits llibres seran un joc perfecte que proporcionarà grans moments de complicitat.




Benoit Marchant ha sabut captar algunes situacions de gran quotidianitat que resumeixen la relació entre pares i mares amb els seus fills que faran que els lectors s’hi sentin plenament identificats. I no podem oblidar el mèrit de la il·lustradora Soledad Bravi, aquesta parisenca va treballar com a directora artística en campanyes de publicitat fins que va decidir dedicar-se en exclusiva al món de la il·lustració infantil, tasca que combina amb alguns dibuixos per a la revista Elle. Amb una extensa producció bibliogràfica a les seves esquenes, il·lustra amb un estil desenfadat i divertit que recorda a la vinyeta de còmic. Té una gran capacitat per atribuir expressivitat als seus personatges que resulten molt atractius per als infants.

Sílvia Cantos

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada