dijous, 15 de maig del 2014

Ressenya Mi papá es un payaso

Títol: Mi papà es un payaso
Autor: José Carlos Andrés
Il·lustrador: Natalia Hernández
Edició: Nube Ocho, 2013
Sèrie égalité
Pàgines: 40
ISBN: 9788415899068
Edat: de 4 a 8 anys
Nota: ♥♥♥♥


Avui us recomano un àlbum il·lustrat molt tendre, que parla de l’amor. Una història de gran sensibilitat amb un model de família fora de l’estàndard, una oda a la família, independentment de com estigui formada.


Tant li fa quina sigui la fórmula amb la que vau formar la vostra família, perquè totes tenen una cosa en comú: l’AMOR. Partint d’aquesta premissa, el títol del que avui us parlo és una obra preciosa que s’ajusta al tercer dels models que us he presentat, en aquestes pàgines trobem una encantadora família formada per dos pares i un fill. Un fill que creix en un entorn de respecte i estimació, que són la sòlida base sobre la s’haurien de construir totes les coses importants.

El protagonista ens revela com d’orgullós està dels seus dos pares i de la tasca professional que desenvolupen: metge i pallasso, que amb gran encert assegura que són les dues professions més necessàries del món, doncs una cura el cos i l’altra l’ànima. Aquestes pàgines també mostren, que la feina del pallasso és d’allò més complexa, i és que, com de difícil pot arribar a ser fer riure els altres! L’autor, amb increïble senzillesa mostra la complexitat de la creació artística, fent un retrat de la feina que no veiem rere un espectacle.


Una història entranyable i necessària que enalteix valors imprescindibles com el respecte i la tolerància, endolcida amb unes il·lustracions senzilles i molt efectistes, que juguen amb un cromatisme bàsic emprant únicament el negre i el vermell sobre un fons blanc trencat donen com a resultat un àlbum preciós que sincerament us recomano.

Sílvia Cantos

1 comentari:

  1. Sílvia, me han emocionado tus comentarios.

    Moltes gràcies i un petó al nas!

    ResponElimina