dimecres, 5 de desembre del 2012

Ressenya Así te quiero mamá


Títol: Así te quiero mamá
Autor: Gabriela Keselman
Il·lustrador: Lucía Serrano
Edició: SM, 2012
Pàgines: 40
ISBN: 9788467554670
Edat: a partir de 5 anys
Nota: ♥♥♥♥♥

El llibre que us presento avui és «Así te quiero mamá», un àlbum il·lustrat els dibuixos i les frases curtes del qual, reflecteixen com una mare comprèn, consola, aplaudeix, escolta, impulsa, salva i acompanya al seu fill sempre. Passi el que passi, és la persona que es troba més a prop de l’infant, en qualsevol moment i situació. Gabriela Keselman ha construït una sèrie de situacions quotidianes en les que qualsevol mare s’hi veurà reflectida i a més, ho fa amb un divertit toc humorístic i alhora entranyable que dibuixarà un somriure als seus llavis mentre vagi llegint aquesta història.

Gabriela Keselman és una autora de reconegut prestigi internacional, durant 11 anys va ser redactora i cap de secció de la revista “Ser Padres Hoy” on també publicava ressenyes de llibres i articles sobre literatura infantil i juvenil. Té en el seu haver al voltant de 50 títols publicats, dos dels quals han estat adaptats al teatre per la Companyia Fantasía en Negro de Burgos. Ha rebut importants premis, junt amb l’il·lustrador català Pep Montserrat, i també junt amb la il·lustradora italiana Claudia Ranucci.
No  vull deixar de comentar el magnífic treball de Lucía Serrano, col·laboradora habitual en les revistes infantils «El Tatano» i «Cavall Fort». Ha participat en diverses exposicions col·lectives d’il·lustradors, va formar part de l’equip d’il·lustradors del Projecte «Humanicem els Hospitals» de l’Hospital Vall d’Hebron de Barcelona. El seu treball ha rebut múltiples reconeixements, l’últim el Junceda aquest mateix 2012. En aquest àlbum ha sabut jugar amb un doble estil, que conjuga perfectament amb el doble sentit de cadascuna de les frases (la interpretació de la mare i del fill) aconseguint un resultat molt atractiu visualment que capta l’interès dels infants immediatament.

Us recomano de tot cor aquest títol i us proposo que el tingueu molt en compte si es dóna el cas que heu de fer un regal a una mare, estic convençuda que li encantarà i aquí us en deixo una mostra per si hi voleu fer una ullada abans.

Sílvia Cantos

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada