dijous, 8 d’octubre del 2020

Ratolins, elefants, guineus, cocodrils...

Per Mireia Martínez


Casa teva, casa meva
Autor: Marianne Dubuc
Edició: Joventut, 2020
Pàgines: 32
ISBN: 9788426146519
Nota: ♥♥♥♥♥
Preu: 16€

“Comença un nou dia al carrer de les Galetes, número 3. És l’aniversari del Conillet.”
Un fantàstic àlbum il·lustrat de gran format de Marianne Dubuc per descobrir mil-i-una històries i molts detalls. Un llibre que ens convida a la lectura visual i a l’observació, a fer el tafaner en tots i cadascun dels pisos d’aquests edifici. Alhora, ens ofereix possibilitats de joc que enriqueixen la lectura, com el ‘veig-veig’ o el ‘busca i troba’.
Amb una il·lustració dolça i de línia clara, Dubuc ens presenta un veïnat on conills, gats, ratolins, guineus, eriçons i d’altres animalons conviuen en harmonia, amb l’aparició puntual en escena de personatges il·lustres com els tres porquets, la Rínxols d’Or, la Caputxeta o el llop ferotge.

            
Un dia ple de sons
Autor: Eva Montanari 
Edició: Joventut, 2020
Pàgines: 36
ISBN: 9788426146328
Nota: ♥♥♥♥♥
Preu: 13€

Una lectura molt sonora!
Acompanyant a un petit cocodril, fem un recorregut pels sons i sorolls quotidians que envolten el nostre dia a dia, a través d’onomatopeies com el “ring-ring” del despertador, el “zzzip” de la cremallera, el “rum-rum” del cotxe o el “muac” d’un petó.
Un llibre de cartró per als més petits, a partir dels 2 anys, que també tracta els hàbits i rutines i l’escola. La il·lustració i el color són subtils i delicats, una delícia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada