dissabte, 21 de setembre de 2019

El valor de les petites coses i els moments fugaç


La Polaroid i altres relats
Autor: Marta Romagosa
Edició: Rosa dels Vents, 2019
Pàgines: 160
ISBN: 9788417627881
Nota: ♥♥♥♥
PVP: 17,90€

No en sap gens, de dir “t’estimo”. Ho resol sempre amb un “jo també”, però mai fa el primer pas ni conjuga aquell verb en primera persona. Poques vegades li han fet saber que l’estimaven. I això el fa sentir convalescent.


Avui us recomano un recull de relats sensacional, històries carregades d’emoció sobre les petites coses que donen sentit a la vida.
 

La Marta hi ha tornat, per a felicitat dels seus fidels lectors, un nou volum amb tretze contes que es caracteritzen per tenir personatges que salten d’una història a l’altra, enllaçant-les totes de manera sorprenent. Amb una habilitat ja consolidada, l’autora desgrana històries quotidianes, tan normals o excepcionals segons el prisma amb el qual les mirem. Petites hostilitats, gestos imperceptibles, mirades que ho diuen tot, moments únics, tan breus com el pas d’un estel fugaç en la nit fosca. Totes aquelles petites coses que donen sentit a la vida.

Cadascun dels tretze contes que recull aquest llibre, conté un relat de vida, d’amistat fidel, d’amor romàntic i cap a un mateix, de solitud i també de dol. Habitats per personatges de tota mena, alguns tranquils i altres d’arrauxats, uns et resulten simpàtics, d’altres et desperten tendresa i algun es quedarà dins el teu cor, per sempre. Amb la seva veu particular i estil característic, la Marta juga a sorprendre al lector i tot sovint ho aconsegueix, en més d’una ocasió, acabes el relat amb els llavis dibuixant una gran ‘O’ que et convida a treure’t el barret. Bravo Marta, ja ens delim per els següents!

Marta Romagosa (Cornellà de Llobregat, 1967) periodista, treballa a Catalunya Ràdio des de l'any 1991. És una de les veus que ha explicat més notícies, que ha fet més entrevistes i que probablement hem vist en més reportatges de TV3. Ha estat editora del Catalunya Matí, del Catalunya Vespre i de l'informatiu del migdia, cap de cultura dels Serveis Informatius, realitzadora de programes com El mirall o L'opció personal i actualment forma part de l'equip d'El matí de Catalunya Ràdio. El 2011 va rebre el premi Ràdio Associació de Catalunya a la millor professional del mitjà. L’any 2016 va publicar el seu primer llibre de relats després d'anys d'escriure'ls i guardar-los en un calaix Tots els noms del desig, va tenir tan bona acollida que el 2018 va seguir amb un nou recull titulat 22 homes i un desig, ara hi torna per a felicitat dels lectors amb La Polaroid i altres relats.

Sílvia Cantos

2 comentaris:

  1. Tujuan adalah teori yang banyak orang pahami namun sulit untuk didapati. Buktinya bisa dilihat ketika seseorang main judi sbobet mobile. Kenapa begitu ? Karena dari kejadian tersebutlah kamu bisa tahu apakah seseorang memiliki (Baca Selengkapnya Disini...)

    ResponElimina
  2. Searched a lots of site but thing not was clear. You have written the blog in proper order so the the visitors can understand easily.
    clipping path

    ResponElimina