dilluns, 22 de juny del 2015

Ressenya L’extraordinària màquina empaquetapares

Títol: L’extraordinària màquina empaquetapares
Autor: Marta Romera
Il·lustrador: Jorge del Corral
Edició: Barcanova, 2015
Pàgines: 128
ISBN: 9788448934873
Edat: De 8 a 11 anys
Nota: ♥♥♥♥♥

Avui us recomano una lectura divertida i plena d’aventures amb uns enginys d’allò més sorprenents.

Els teus pares no et deixen fer allò que vols? T'obliguen a menjar el que no t'agrada? Has tingut mai ganes d'empaquetar-los perquè deixin d'empipar-te? Sí? Doncs exactament això és el que pot fer el gran inventor Helmunt von Enreden amb l'extraordinària màquina empaquetapares. I, encara més, s'ha empescat un giny magnífic que fabrica pares ideals en sèrie! Sona bé, oi?

Marta Romera ofereix una lectura molt recomanable per als lectors de la franja de 8 a 11 anys, una història original i divertida que parla d'un fet que tots hem desitjat en un moment o altre: empaquetar els nostres pares i enviar-los a la lluna! O no? 

Si us digués que seguint un procés xuclencogimentalcentrifurefredístic això seria ben senzill d'aconseguir, segur que us despertaria la curiositat, doncs bé inventor tan prodigiós com capsigrany ho ha aconseguit i descobrir les aventures que tot plegat comporta és una bona manera d'encarar una part de les moltes hores de lliure que s'acosten, ara que som a les portes de l'estiu.

Marta Romera ha trobat un to distès que atraparà als lectors. Amb una estructura de capítols curts (amb uns títols absolutament esbojarrats) el llibre ofereix una lectura agradable de seguir, amb altes dosis d'aventura i bon humor. 

Celebro a més, que Barcanova hagi decidit apostar per acompanyar aquestes pàgines amb il·lustracions de Jorge del Corral, m'encanta el seu estil, és dolç i divertit, sense caure en la cursileria. Transmet gran expressivitat en els personatges i executa un fantàstic tractament del color, us recomano fer-vos una passejada per el seu portafoli.

Per tot plegat, una magnífica tria com a lectura d'estiu!

Comença a llegir ara!
 Sílvia Cantos

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada