divendres, 1 de març del 2019

Salta, corre, juga, riu... La natura t'espera

Per Mireia Martínez


12 coses per viure abans de fer-te gran
Autor: Teresa Franquesa
Il·lustrador: Olga Capdevila
Edició: Combel
Pàgines: 32
ISBN: 978-84-9101-464-5
Edat: a partir de 5 anys
Nota: ♥♥♥♥
Preu:14,90 €

“Els boscos, els prats, el mar i les muntanyes t’esperen. Imagina’t els cabells al vent, el sol a la cara i espai lliure per córrer, saltar, esquitxar i enjogassar-te.”


Has rodolat per un prat? Has saltat onades o has dormit sota el cel estrellat?  
12 coses per viure abans de fer-te gran planteja una col·lecció de reptes per als infants i les seves famílies. Una invitació a sortir de casa per connectar amb la natura a través de petites experiències que omplen l’ànima i que de ben segur crearan grans records.
Teresa Franquesa i Olga Capdevila ens ofereixen una proposta slowlife per obrir els sentits i abraçar la natura, per tal de descobrir que en les petites coses hi rau el plaer més pur, més innocent i autèntic.

Amb uns textos suggeridors i unes il·lustracions coloristes i alegres, es completa amb un calendari d’advent on anotar tots aquests episodis vitals. L’edició acurada, en cartoné i amb detalls com una butxaca a la guarda que conté el pòster i una carta per als adults, el converteixen una opció ideal per regalar.

Un bonic llibre on els protagonistes són els infants i les històries reals que viuran amb totes i cadascuna d’aquestes dotze coses per viure abans de fer-te gran.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada