divendres, 16 d’octubre del 2015

Emocions en femení

Títol: Mare i filla
Autor: Jenn Díaz
Edició: Ara Llibres, 2015
Pàgines: 187
ISBN: 9788415645689
Nota: ♥♥♥♥
Preu: 17,90€

«Amb el pas dels anys, ja no n'estava tan segura, de l'amor entre mares i fills; és un misteri el que fan els anys amb la tendresa -l'aniquilen.»

Us proposo la nova novel·la de Jenn Díaz, la primera que escriu en català i que està farcida de grans moments, d’emocions i d’hormones!

En aquestes pàgines s'hi desferma una guerra d'emocions entre dones, un autèntic combat d'hormones. La Dolors, la Natàlia, la Glòria, l’Àngela, la Violeta, l’Èrica... Són dones que estimen, que ploren, que riuen, que criden; en definitiva, dones amb vides, no sempre plàcides, que amaguen sorpreses imprevisibles i viuen de forma intensa.

Mare i filla és una novel·la coral sobre les coses que són la vida. Un relat magnífic sobre els lligams familiars. Des del primer paràgraf, l'autora ens delecta amb una narració que flueix amb harmonia entre quotidianitats, tristeses i alegries que resulten tan familiars que provoquen en el lector una complicitat immediata.

«A casa eren quatre dones i el pare. 
I,  no cal dir, no n'hi havia mai, d'harmonia, 
perquè les dones són com són i no s'hi pot fer res.»

Una lectura que tothom pot gaudir, ja que tots tenim una mare, amb qui hem compartit somriures i discussions amb qui hem discutit i sobretot, a qui hem estimat. Només per això, ja val la pena llegir-la, però a més, la Jenn té un estil i una capacitat narrativa tan personal que converteixen la lectura en una  magnífica experiència.

Jenn Díaz és autora de quatre novel·les: Belfondo (2011, Principal de los Libros), El duelo y la fiesta (2012, Principal de los Libros), Mujer sin hijo (2013, Jot Down Books) iEs un decir! (2014, Lumen). Col·labora en les revistes Granite&Rainbow i Jot Down. Escriu un conte setmanal al magazín cultural Catorze.cat i té una columna a ElPeriódico.

Fes-ne un tastet.

Sílvia Cantos

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada