Títol:
¡Delicioso! El chocolate y los postres
Autor:
Marie-Christine Clément
Il·lustrador:
Emmanuelle Teyras
Edició:
Beascoa, 2012
Pàgines:
26
ISBN:
9788448834494
Edat:
a partir de 6 anys
Nota:
♥♥♥♥♥
Si
hi ha una activitat que atrau als nens i nenes és exercir de petits
xefs, enfarinar, remenar, tastar batre, amassar, decorar, tastar i
sobretot embrutar-se els encanta! I reconeguem-ho, compartir aquestes
estones de plaer distès, rialles i experimentació culinària amb
ells no té preu. El que us recomano avui és un llibre que us
proporcionarà 22 receptes senzilles i divertides perquè
experimenteu amb els vostres petits xefs, per exemple una d'aquelles
tardes de diumenge que fa fred i no tens ganes de sortir al carrer.
Gelats,
pastissos, coques, batuts… Aquest llibre
pren com a punt de partida un
convenciment: educar el paladar és necessari per al desenvolupament
de la personalitat dels
més petits. I aquesta tasca
educativa únicament pot
aconseguir-se si es
complementa amb pràctiques culinàries en
l'entorn familiar, és a dir, si els infants s'acostumen
a moure's a la
cuina jugant amb els
adults.
Us
deixo una
galeria d'imatges de l'experiència tan enriquidora que vaig
tenir junt amb els meus fills el passat cap de setmana mentre posàvem
en pràctica algunes de les receptes proposades en aquest títol, us
recomano que no permeteu l'absència d'aquest llibre a la vostra
biblioteca particular i sobretot que gaudiu de la cuina amb els
vostres petits cuiners, recordeu estareu creant records per el futur!
Sílvia
Cantos
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada