dimecres, 28 de novembre del 2012

Ressenya Déjà vu


Títol: Déjà vu
Autor: Els Amics de les Arts
Il·lustrador: Víctor Escandell
Edició: La Galera, 2012
Pàgines: 32
ISBN: 9788424643973
Edat: A partir de 6 anys
Nota: ♥♥♥♥♥
Avui us recomano un àlbum il·lustrat molt musical, un llibre recomanable per tothom, grans i petits, però sobretot a aquells que sigueu fans de la música dels Amics de les Arts. Es tracta del títol «Déja vu» amb el text de la cançó amb el mateix títol d’un dels grups revelació del panorama musical català dels últims anys “Els Amics de les Arts” que se'ns presenta acompanyat d’unes magnífiques il·lustracions de Víctor Escandell, que ha publicat l’editorial La Galera.

Aquesta tardor Els Amics de les Arts ens proposen una experiència fantàstica que barreja música, literatura i art. Es tracta d’un àlbum il·lustrat preciós que ve acompanyat d’un CD amb una versió inèdita del tema i un vídeo amb el making off del procés de creació de l'àlbum.

Els Amics de les Arts, és un dels grups revelació del panorama musical català dels últims anys. Amb cinc discos al mercat des que van començar el 2005, l’èxit els va arribar amb el seu quart disc, Bed & Breakfast, editat el 2009, amb el qual han guanyat un disc d’or entre d’altres reconeixements (premi Enderrock, premi Disc Català de l’Any i premi Cerverí de Girona a la millor lletra de cançó en català pel tema Reykjavik).

L’il·lustrador, Víctor Escandell, és llicenciat en disseny gràfic a l’Escola Massana. S’estrena com a il·lustrador a la productora d’animació D’Ocon Films Productions. Col·laborador habitual d’El Periódico de Catalunya. Ha il·lustrat també per als diaris El Mundo i El País. Col·labora amb les principals agències de publicitat i ha publicat nombrosos llibres il·lustrats tant per a públic infantil com per a adult, d’entre els que m’agradaria destacar “Conte de l’Alhambra” una preciositat tant per la història que narra com per el treball d’Escandell amb la il·lustració que des d’aquí us recomano. El 1998, juntament amb la dissenyadora Rebeka Elizegi, funda Alehop, estudi que ofereix serveis de disseny gràfic i il·lustració. Ha estat guardonat per la seva feina en diversos premis com el Junceda o l’Anuària entre altres.

Ja sabeu doncs, una proposta més per regalar aquestes properes festes nadalenques i ara, per fer-vos-en venir encara més ganes, us deixo el muntatge de vídeo amb el procés de creació d'aquesta interessantíssima proposta literàrio-musical-audiovisual, a gaudir-ne!



Sílvia Cantos

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada