dijous, 2 de maig del 2019

Buscant, cercant, trobant-se...

Per Mireia Martínez

Títol: Escampar la boira
Autor: Chloé Cruchaudet
Edició: Joventut, 2018
Pàgines: 26
ISBN: 9788426145413
Edat: a partir de 7 anys
Nota: ♥♥♥♥

Escampar la boira a la recerca de nous horitzons, a la recerca del seu lloc al món, és el propòsit dels protagonistes d’aquesta història. Darrere d’un còmic d’aventures, de colla, hi trobem una reflexió velada sobre l’amistat, l’empatia i la superació. 

En Juli s’acaba de traslladar a una nova ciutat, i passejant la seva gossa Julieta topa amb un grup de nens i nenes que estan a punt d’emprendre una singladura en un imponent rai.

“Quan aquest palau flotant sigui a l’aigua, anirem riu avall fins al mar i complirem el nostre somni... Trobar el nostre lloc... el lloc on estem destinats.”

La descoberta de l’entorn i la comunió amb la natura aposten per gaudir dels petits plaers en un autèntic slow life. Alhora, aquest viatge es converteix en el moment per superar les pors i les limitacions dels protagonistes, mentre descobreixen que els contratemps poden esdevenir noves oportunitats. 

Amb un dibuix afilat i caricaturesc que deixa entreveure el traç i la trama del llapis, un color lluminós, i una estructura de vinyetes obertes i dinàmiques, Cruchaudet presenta una proposta de còmic perfecta per a primers lectors.
L’edició és esplèndida. Amb un format generós, en cartoné, i amb un divertit joc en la coberta foradada a manera d’ull de bou, converteix aquest llibre en una deliciosa experiència visual i estètica.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada