diumenge, 28 d’abril del 2013

Ressenya La bruixeta Mimi

Títol: La bruixeta Mimi aprèn un encanteri per fer adormir
Autor: Kathleen Amant
Il·lustrador: Kathleen Amant
Traductor: Maria Rosich
Edició: Macmillan, 2013
Pàgines: 32
ISBN: 9788415656470
Edat: A partir de 3 anys
Nota: ♥♥♥♥


Títol: La bruixeta Mimi no té por… o sí?
Autor: Kathleen Amant
Il·lustrador: Kathleen Amant
Traductor: Maria Rosich
Edició: Macmillan, 2013
Pàgines: 32
ISBN: 9788415656463
Edat: A partir de 3 anys
Nota: ♥♥♥♥


Avui us recomano els dos primers títols d’una nova col·lecció que presenta l’editorial Macmillan. Es tracta de La Bruixeta Mimi, una sèrie d’àlbums il·lustrats amb una protagonista, encantadora, divertida i trapella amb la que els nens connectaran immediatament.

El primer dels títols que ens arriba de la mà de l’editorial Macmillan és «La bruixeta Mimi aprèn un encanteri per adormir», és el primer dia d’escola per a la bruixeta Mimi, per fi aprendrà a fer encanteris. El primer encanteri serà per fer dormir als nens, que esperen als seus llits abraçats als seus coixins. Aquest títol és un fantàstic àlbum ideal per acompanyar els nens i nenes en la seva adaptació en l’inici de l’etapa escolar i alhora és una magnífica tria per explicar abans d’anar a dormir.


El segon títol «La bruixeta Mimi no té por... o sí? », ens explica que la bruixeta Mimi mai té por. Ni de les petites aranyes, ni dels ratolins, ni dels monstres  més temuts, però un dia, abans d'anar a dormir, sent un soroll sota el llit ... CRASH, CRASH ...Qui hi haurà? Una nova aposta sobre un tema abastament tractat en la literatura infantil, les pors i l’afecció als ninots de peluix, a través d’un àlbum il·lustrat ideal ple de ritme i humor. Per llegir moltes vegades sense cansar-se’n.




L’autora belga en la seva extensa producció literària aposta sovint per les emocions i l’estímul de la imaginació i la creativitat en els infants en les seves històries, i pel que fa a la línia il·lustrativa basa la seva paleta cromàtica amb una col·lecció de tons vius i alegres, amb unes imatges de formes arrodonides i senzilles que aconsegueixen que els més petits s’hi identifiquin.

Es tracta d’una col·lecció original, amena i personalment trobo que molt encertada perquè  els nens i nenes despertin el seu interès envers la literatura, divertides històries amb boniques il·lustracions que agradaran als infants, en paraules de la meva filla de sis anys “són súper xulos mama!” en la llengua original hi ha vuit històries publicades que esperem Macmillan s’animi a anar publicant a casa nostra.

Sílvia Cantos

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada