divendres, 12 de març del 2021

Viatge cap a l'esperança

Les veus del mar

Autor: Laia Figueras i Núria Puyuelo
Il·lustrador: Sara Serra
Edició: Editorial Nanit, 2020
Pàgines: 31
ISBN: 9788412266719
Nota: ♥♥♥♥
Edat: De 6 a 106 anys
PVP: 16,90€

 

 

Avui us proposo descobrir un conte que és una cançó, una cançó contada de Gemma Humet que parla del mar, de viatges i de somnis, una experiència multisensorial que us enamorarà.

Editorial Nanit és un projecte molt jove, però amb un futur més que prometedor. Els seus llibres estan basats en cançons de grups de música i cantautors catalans perquè volen oferir als adults la possibilitat de compartir la música que els agrada amb els més petits. Creuen que hi ha cançons amb missatges preciosos que volen ajudar a transmetre i saben que els nens poden emocionar-se amb tot tipus de música, per això mateix volen que entenguin i sentin allò que canten i escolten.

Creuen en el km 0. Per un món més sostenible i respectuós i per una terra plena d’oportunitats. En conseqüència defensen la lectura i la música en català. Garanteixen que tot el procés creatiu i de producció dels seus contes està fet a Catalunya i a més, col·laboren amb ONG properes que treballen per fer possible un món millor, en aquest títol en concret, amb Open Arms.


Sincerament, aquest llibre és un regal per als sentits, la història ens convida a aventurar-nos, tot acompanyant, l’Amar, en Samir i l’Azahar en un viatge de vida. Amb un missatge d’esperança, les pàgines d’aquest conte que narren la història d’una fugida, esdevenen una lliçó de vida però sense pretensions d’alliçonar. Les il·lustracions que vesteixen les pàgines són molt especials, delicades i atrevides, juguen amb les perspectives i amaguen petits detalls, que conviden a realitzar múltiples lectures.

En resum, és bonic i trist, et tenalla la gola i alhora et dibuixa somriures. És una magnífica excusa per conversar amb els infants i convidar-los a reflexionar al voltant del que passa en algunes parts de món. I si complementeu l’experiència escoltant la dolça veu de Gemma Humet cantant aquests versos, ja tindreu la cirereta del pastís!

Sílvia Cantos

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada