Agenda Literària

Ferran Pizarro Diplomat en Ciències Ambientals i Tècnic en Prevenció de Riscos Laborals, professió que compagina amb la seva passió que és la literatura. Escriu, llegeix i cada cop que pot parla sobre llibres.

Fundador i editor de la revista literària paraiso4.com, on escriu relats juntament amb altres autors.

Coordinador del Club de Lectura de la Biblioteca Municipal de Llavaneres.

És col·laborador de la secció literària Llibremania del programa La Rierada de Canet Ràdio, i col·laborador del programa Històries de Vilassar Ràdio, on fa la secció quinzenal de l’Agenda Literària.
Aquesta quinzena gaudeix de tot el que et proposem: Club de lectura en anglès, Vermut amb poesia visual, presentacions i xerrades amb autors i Tallers d'escriptura.
Segona quinzena d'octubre

Aquesta quinzena propostes per tots els gustos i totes les edats: Cal·ligrames, Ruta literària, presentacions i fins i tot celebració d'aniversari!

Primera quinzena de novembre

Aquesta quinzena tenim propostes ben diverses, des de presentacions, Llibrefòrum, cursos d'escriptura creativa i de narració oral i, també un concurs de booktrailers per als joves.Segona quinzena de novembre

Aquesta quinzena múltiples i variades propostes de gèneres i estils: Novel·la, Poesia i Còmic amb presentacions, concursos, cata literària i, fins i tot teatre!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada